welkom
   selecteer een van de merken aan de linkerzijde om het assortiment te bekijken
 
<div class="caption"><font size=5><small><small><small><font size=8> </font>...complete set <b>autozonwering</b> met modelspecifieke <b>originele pasvorm</b><font size=8> </font><br><br></font></div> <div class="caption"><font size=5><small><small><small><font size=8> </font>…ideaal om <b>kleine kinderen</b> uit de zon te houden tijdens een lange rit of vakantie<font size=8> </font><br><br></font></div> <div class="caption"><font size=5><small><small><small><font size=8> </font>…<b>zeer eenvoudig montage</b>; er zijn aanpassingen aan uw auto benodigd!<font size=8> </font><br><br></font></div> <div class="caption"><font size=5><small><small><small><font size=8> </font>…<b>alle ramen na de b-stijl</b>, incl. eventuele kleine driehoekzijruitjes & achterruit<font size=8> </font><br><br></font></div>


PRIVACY-SHADES.nl - pasvorm autozonwering op maat direct af fabriek!


Al meer dan 10 jaar levert privacy-shades.nl direct af fabriek zonneschermen op maat voor het gewenste merk en model van uw auto. Naast ons eigen merk privacyshades en carshades, leveren we ook het complete assoritment autozonwering van de merken climair sonniboy en laitovo.

UV-werend privacyshades autozonwering

De privacyshades autozonwering biedt en perfecte bescherming tegen de sterke UV-straling van de zon. Vooral voor kleine kinderen op de achterbank erg belangrijk tijdens een lange rit!

Insectenwerend autozonweringdoek

Door de complete afdekking en fijngeweven doekstructuur kunnen insecten niet meer naar binnen terwijl u ventileert met de ruit een beetje open.

Modelspecifieke pasvorm privacyshades zonneschermen

Alle privacy shades zonneschermen zijn model specifiek voor het gewenste automerk en model en volgen de originele pasvorm van de ruiten voor een optimale afdekking.

Autozonwering eenvoudig te monteren

Alle privacy-shades zonneschermen zijn op maat en kunnen in slechts enkele minuten in de auto worden gemonteerd. Alles is pasklaar en kan zonder aanpassingen aan uw auto geplaatst worden (dus geen beschadiging door bijvoorbeeld boren of schroeven). Eenvoudig ook weer te verwijderen en op te bergen.

Inbraakwerend privacyshades effect

Door de privacyshades autozonwering is het zicht van kostbaarheden op de achterbank en/of in de kofferbak van buitenaf beperkt.

Complete set autozonwering

Alle privacy shades autozonwering wordt geleverd als complete set zonneschermen voor uw auto met originele pasvorm voor alle ramen na de voorportieren (b-stijl), incl. achterruit. Eventuele kleine driehoeksruitjes en/of bagageruimteruiten worden bijgeleverd.